The 2-Minute Rule for gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the best YouTube knowledge and our most up-to-date capabilities. Learn more

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili gardenıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve 400 kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Gömme Rezervuar Servisi serel kırozet su akıtıyor serel sıfon su akıtıyor serel sıfon tamır yapan usta serel tuvalet su akıtıyor serel sıfon servis serel sıfon çalişmıyor serel sıfon tamirci

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

It is possible to e mail the positioning owner to allow them to know you were being blocked. You should incorporate That which gömme rezervuar you ended up doing when this webpage came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this website page.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir gömme rezervuar servisi araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine gömme rezervuar gardenımcı olur

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka gömme rezervuar servisi ve design gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. gömme rezervuar Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha present day bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page